Mosterd-dillesaus
Lekkere saus bij aardappels of vis? Mosterd-dillesaus it is!
195 kcal
10 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
250 ml
2 el
15 g
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
november 2022 - november 2022
Breng de slagroom in een steelpan tegen de kook aan. Voeg de mosterd toe en roer goed los. Verwarm 3-5 min op laag vuur tot de saus iets is gebonden (de mosterd zorgt voor binding).
Snijd ondertussen de dille fijn. Voeg toe aan de saus en zet het vuur uit. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Lekker bij geroosterde aardappelen, sperziebonen en vis.
- combinatietipLekker bij geroosterde aardappelen, sperziebonen en vis.
Mosterd-dillesaus
Lekkere saus bij aardappels of vis? Mosterd-dillesaus it is!

bijgerecht
4 personen
195 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Breng de slagroom in een steelpan tegen de kook aan. Voeg de mosterd toe en roer goed los. Verwarm 3-5 min op laag vuur tot de saus iets is gebonden (de mosterd zorgt voor binding).
Snijd ondertussen de dille fijn. Voeg toe aan de saus en zet het vuur uit. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Lekker bij geroosterde aardappelen, sperziebonen en vis.
combinatietip:Lekker bij geroosterde aardappelen, sperziebonen en vis.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
250 ml verse slagroom
2 el grove mosterd
15 g verse dille




