Mosterd-dillesaus 

Lekkere saus bij aardappels of vis? Mosterd-dillesaus it is!

195 kcal

10 min. bereiden

3.1/5

(7)

Ingrediënten

Aantal personen

november 2022 - november 2022

Aan de slag

  1. Breng de slagroom in een steelpan tegen de kook aan. Voeg de mosterd toe en roer goed los. Verwarm 3-5 min op laag vuur tot de saus iets is gebonden (de mosterd zorgt voor binding).

  2. Snijd ondertussen de dille fijn. Voeg toe aan de saus en zet het vuur uit. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Lekker bij geroosterde aardappelen, sperziebonen en vis.

  • combinatietipLekker bij geroosterde aardappelen, sperziebonen en vis.

Wat vond je van dit recept?

Mosterd-dillesaus 

Lekkere saus bij aardappels of vis? Mosterd-dillesaus it is!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig