Broodje visburger met tomatensalsa
Broodje visburger met tomatensalsa
bewaar
bewaar

Broodje visburger met tomatensalsa

Maak van de restjes vis van de avond ervoor deze broodjes met gebakken vis en tomatensalsa. Perfect voor lunch.

15 min. bereiden
1waardering

Aan de slag

1

Rooster de sneetjes brood in de broodrooster. Snijd ondertussen de tomaten in kleine blokjes en snipper de ui. Meng de tomaat met de ui, azijn en peper.

2

Verhit de olie in een koekenpan en verwarm de vis ca. 5 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege.

3

Besmeer de sneetjes brood met zuivelspread en halveer. Verdeel de vis over de helft van de broodjes en verdeel de tomatenblokjes erover. Breng op smaak met peper en eventueel zout en dek af met de rest van het brood.

bereidingstipZo maak je visburger.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Broodje visburger met tomatensalsa

Maak van de restjes vis van de avond ervoor deze broodjes met gebakken vis en tomatensalsa. Perfect voor lunch.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig