Sandwich met tonijnsalade 

Sandwiches zijn ideaal voor als je niet veel tijd hebt maar toch lekker en gezond wilt lunchen. Deze sandwich met smeuïge tonijnsalade zet je binnen 15 min op tafel.

400 kcal

15 min. bereiden

4/5

(6)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 1 blik tonijn in zonnebloemolie

    tonijn in zonnebloemolie

  • 2 eetlepel milde olijfolie

    milde olijfolie

  • 8 sneetjes volkorenbrood

    volkorenbrood

  • 2 tomaten

    tomaten

  • 1 stengel bleekselderij

    bleekselderij

  • 50 gram zuivelspread naturel

    zuivelspread naturel

januari 2023 - januari 2023

Aan de slag

  1. Laat de tonijn uitlekken en vang de olie op. Verhit de tonijnolie en olijfolie in een grote koekenpan en bak de sneetjes brood in delen ca. 5 min. Keer halverwege.

  2. Snijd ondertussen de tomaten in blokjes van ca. een ½ cm en de bleekselderij in blokjes van een ½ cm. Meng de zuivelspread met de tonijn, tomaat, bleekselderij, peper en eventueel zout.

  3. Beleg de helft van de sneetjes met de tonijnsalade en dek af met de rest van het brood. Snijd doormidden en serveer.

Wat vond je van dit recept?

Sandwich met tonijnsalade 

Sandwiches zijn ideaal voor als je niet veel tijd hebt maar toch lekker en gezond wilt lunchen. Deze sandwich met smeuïge tonijnsalade zet je binnen 15 min op tafel.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig