bewaar
Tosti tonijn met tomaat en rucola
Tosti tonijn met tomaat en rucola
bewaar

Tosti tonijn met tomaat en rucola

Tosti's voor elke dag: deze gezonde variant met tonijn, tomaat en rucola.

15 min. bereiden
1waardering

Ingrediënten

4 personen

320 g

tonijn in zonnebloemolie

2

tomaten

8 sneetjes

volkorenbrood

200 g

zuivelspread knoflook en kruiden

42½ g

rucola

2 el

milde olijfolie

Tosti's voor elke dag: deze gezonde variant met tonijn, tomaat en rucola.

Aan de slag

1

Laat de tonijn uitlekken in een zeef en snijd de tomaten in plakjes.

2

Besmeer de sneetjes brood met de zuivelspread. Verdeel de tonijn, tomaat en rucola over de sneetjes. Breng op smaak met peper. Dek af met de rest van de sneetjes en druk aan.

3

Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de tosti’s 8 min. op laag vuur. Keer voorzichtig halverwege. Of bak de tosti’s zonder olie of boter in een tosti-ijzer. Snijd schuin doormidden en serveer.