bewaar
Tosti met tomaat en mozzarella
Tosti met tomaat en mozzarella
bewaar

Tosti met tomaat en mozzarella

Van deze lunchklassieker krijg je nooit genoeg. Een tosti met tomaat en mozzarella is altijd een goed idee.

15 min. bereiden
3waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4 el

milde olijfolie

1 teen

knoflook

15 g

verse basilicum

2

tomaten

250 g

mozzarella

8 sneetjes

volkorenbrood

Dit heb je nodig

  • staafmixer met hoge beker

Aan de slag

1

Doe de helft van de olie met de knoflook en basilicumblaadjes in een hoge beker en pureer met de staafmixer tot een olie. Snijd de tomaat en mozzarella in dunne plakken.

2

Bestrijk de helft van de sneetjes brood met de basilicumolie. Beleg met de tomaat en mozzarella en breng op smaak met peper en eventueel zout. Bedek met de rest van de sneetjes brood.

3

Verhit 2 grote koekenpannen met de rest van de olie en bak de tosti’s in ca. 6 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege. Snijd schuin doormidden en serveer.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tosti met tomaat en mozzarella

Van deze lunchklassieker krijg je nooit genoeg. Een tosti met tomaat en mozzarella is altijd een goed idee.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig