bewaar
Tosti met gebakken champignons & mozzarella
Tosti met gebakken champignons & mozzarella
bewaar

Tosti met gebakken champignons & mozzarella

Tosti-alarm! Deze tosti met gebakken champignons en mozzarella is je nieuwe favoriet.

15 min. bereiden
10 min. oventijd
6waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

kastanjechampignons

1 teen

verse knoflook

1 el

milde olijfolie

250 g

mozzarella

7½ g

verse krulpeterselie

8 sneetjes

volkoren casinobrood

Dit heb je nodig

  • bakpapier

Tosti-alarm! Deze tosti met gebakken champignons en mozzarella is je nieuwe favoriet.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de champignons in plakjes en de knoflook fijn. Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de champignons en knoflook met peper 6 min. op hoog vuur tot het vocht is verdampt. Schep regelmatig om. Snijd ondertussen de mozzarella in dunne plakjes en halveer deze. Snijd de peterselie fijn.

2

Meng de peterselie door de champignons en verdeel over de belegde sneetjes. Verdeel de rest van de mozzarella erover en dek af met de rest van het brood. Beleg de helft van de sneetjes brood met de helft van mozzarella. Leg de tosti’s op een met bakpapier beklede bakplaat en bak 10 min. in het midden van de oven.

3

Snijd de tosti’s schuin door en serveer.