Vegetarische lasagne met geitenkaas

Lasagne zónder vlees, mét twee soorten kaas. Dubbel zo lekker.

770 kcal

15 min. bereiden, 30 min. oventijd

4.3/5

(38)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 2 eetlepel traditionele olijfolie

    traditionele olijfolie

  • 600 gram koelverse Italiaanse roerbakgroente in voordeelzak

    koelverse Italiaanse roerbakgroente in voordeelzak

  • 400 gram vegetarische basis rulstukjes

    vegetarische basis rulstukjes

  • 700 gram pastasaus pikant

    pastasaus pikant

  • 12 lasagnebladen

    lasagnebladen

  • 250 gram mascarpone

    mascarpone

  • 125 gram zachte geitenkaas 55+

    zachte geitenkaas 55+

Dit heb je nodig

  • ovenschaal (30 x 20 cm)


2014 nr. 11 - Homemade

juli 2024 - juli 2024

Allerhande Box Week 5 2019 - Allerhande Box Week 5 2019

Aan de slag

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  2. Verhit de olie in een hapjespan en bak hierin de Italiaanse roerbakmix 4 min. op middelhoog vuur. Voeg het fijngehakt toe en bak 2 min. mee. Schenk de pastasaus bij het groente-gehaktmengsel. Breng op smaak met peper en eventueel zout en kook nog 3 min.

  3. Leg ⅓ lasagnebladen in de ovenschaal. Verdeel ⅓ van het groente-gehaktmengsel en ⅓ van de mascarpone in lepeltjes erover. Maak zo nog 2 lagen. Verdeel de geitenkaas over de lasagne. Bak de lasagne in ca. 30 min. goudbruin en gaar in het midden van de oven.

  • serveertipLekker met basilicum.

Wat vond je van dit recept?

Vegetarische lasagne met geitenkaas

Lasagne zónder vlees, mét twee soorten kaas. Dubbel zo lekker.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig