Vegetarische lasagne met geitenkaas
Lasagne zónder vlees, mét twee soorten kaas. Dubbel zo lekker.
770 kcal
15 min. bereiden, 30 min. oventijd
Ingrediënten
Aantal personen
2 eetlepel traditionele olijfolie
traditionele olijfolie
600 gram koelverse Italiaanse roerbakgroente in voordeelzak
koelverse Italiaanse roerbakgroente in voordeelzak
400 gram vegetarische basis rulstukjes
vegetarische basis rulstukjes
700 gram pastasaus pikant
pastasaus pikant
12 lasagnebladen
lasagnebladen
250 gram mascarpone
mascarpone
125 gram zachte geitenkaas 55+
zachte geitenkaas 55+
Dit heb je nodig
ovenschaal (30 x 20 cm)
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2014 nr. 11 - Homemade
juli 2024 - juli 2024
Allerhande Box Week 5 2019 - Allerhande Box Week 5 2019
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Verhit de olie in een hapjespan en bak hierin de Italiaanse roerbakmix 4 min. op middelhoog vuur. Voeg het fijngehakt toe en bak 2 min. mee. Schenk de pastasaus bij het groente-gehaktmengsel. Breng op smaak met peper en eventueel zout en kook nog 3 min.
Leg ⅓ lasagnebladen in de ovenschaal. Verdeel ⅓ van het groente-gehaktmengsel en ⅓ van de mascarpone in lepeltjes erover. Maak zo nog 2 lagen. Verdeel de geitenkaas over de lasagne. Bak de lasagne in ca. 30 min. goudbruin en gaar in het midden van de oven.
- serveertipLekker met basilicum.
Vegetarische lasagne met geitenkaas
Lasagne zónder vlees, mét twee soorten kaas. Dubbel zo lekker.

hoofdgerecht
4 personen
770 kcal
15 min. bereiden
30 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Verhit de olie in een hapjespan en bak hierin de Italiaanse roerbakmix 4 min. op middelhoog vuur. Voeg het fijngehakt toe en bak 2 min. mee. Schenk de pastasaus bij het groente-gehaktmengsel. Breng op smaak met peper en eventueel zout en kook nog 3 min.
Leg ⅓ lasagnebladen in de ovenschaal. Verdeel ⅓ van het groente-gehaktmengsel en ⅓ van de mascarpone in lepeltjes erover. Maak zo nog 2 lagen. Verdeel de geitenkaas over de lasagne. Bak de lasagne in ca. 30 min. goudbruin en gaar in het midden van de oven.
serveertip:Lekker met basilicum.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 el traditionele olijfolie
600 g koelverse Italiaanse roerbakgroente in voordeelzak
400 g vegetarische basis rulstukjes
700 g pastasaus pikant
12 lasagnebladen
250 g mascarpone
125 g zachte geitenkaas 55+
Dit heb je nodig
ovenschaal (30 x 20 cm)




