Rijstsalade met kidneybonen, komkommer en ei

Saladeparade! Met rijst, kidneybonen, komkommer en ei zet je deze kleurrijke salade op tafel.

565 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en doe in een grote kom. 

  2. Kook ondertussen de eieren 8 min. en snijd in parten. Doe de kidneybonen in een vergiet, spoel onder koud stromend water en laat uitlekken. 

  3. Snijd de komkommer en tomaten in blokjes van een ½ cm. Snijd de koriander fijn. 

  4. Meng de rijst met de bonen, komkommer, tomaat, koriander, azijn en olie en breng op smaak met peper en eventueel zout.

  5. Verdeel de rijstsalade over de borden en verdeel de eieren erover.

  • combinatietipLekker met witte kaas. Let op, het gerecht is dan niet meer lactosevrij.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Rijstsalade met kidneybonen, komkommer en ei

Saladeparade! Met rijst, kidneybonen, komkommer en ei zet je deze kleurrijke salade op tafel.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig