Vegan flammkuchen

Een plantaardige versie van de Duitse klassieker: vegan flammkuchen. Heerlijk met tijm, haver crème fraîche en vegan spekjes.

440 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 20 min. oventijd

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 210 °C. Verhit de olie in een koekenpan en bak de spekreepjes op middelhoog vuur in ca. 10 min. krokant.

  2. Snijd ondertussen de uien in dunne halve ringen en ris de blaadjes van de takjes tijm.

  3. Rol het deeg met het bakpapier uit over een bakplaat. Bestrijk met de crème fraîche en verdeel vervolgens de kaas, ui, spekjes en tijm over het deeg. Bak in ca. 20 min. in de oven krokant en lichtbruin.

Vegan flammkuchen

Een plantaardige versie van de Duitse klassieker: vegan flammkuchen. Heerlijk met tijm, haver crème fraîche en vegan spekjes.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig