Mangodessert

Het lekkerst voor het laatst bewaren? Dan is dit mangodessert van kokoskransen en mascarpone de perfecte afsluiting van je diner.

605 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Schil de mango’s, snijd het vruchtvlees van de pit en snijd in kleine blokjes.

  2. Klop de slagroom stijf met de suiker. Roer de mascarpone los en spatel voorzichtig door de slagroom.

  3. Breek de koeken in stukjes. Verdeel de helft van het mascarponemengsel over de bodem van de glazen. Verdeel vervolgens de helft van de koek en de helft van de mango in lagen erover. Herhaal de lagen en serveer.

Mangodessert

Het lekkerst voor het laatst bewaren? Dan is dit mangodessert van kokoskransen en mascarpone de perfecte afsluiting van je diner.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig