Frambozenboter

Heb je na het barbecueën nog wat boter over? Het smaakt ook fantastisch op toast, bagels, pannenkoeken en wafels!

250 kcal

10 min. bereiden

5/5

(4)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 125 gram ongezouten roomboter

    ongezouten roomboter

  • 2 eetlepel frambozenjam

    frambozenjam

Dit heb je nodig

  • handmixer


Aan de slag

  1. Doe de roomboter (op kamertemperatuur) in een kom en klop met een handmixer in 5 min. licht en luchtig. Voeg ½ frambozenjam toe en klop nog 1 min. mee. Spatel nog ½ frambozenjam kort door de boter.

  • vegatipVervang de boter door margarine.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Wat vond je van dit recept?

Frambozenboter

Heb je na het barbecueën nog wat boter over? Het smaakt ook fantastisch op toast, bagels, pannenkoeken en wafels!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig