Frambozenboter
Heb je na het barbecueën nog wat boter over? Het smaakt ook fantastisch op toast, bagels, pannenkoeken en wafels!
250 kcal
10 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
125 gram ongezouten roomboter
ongezouten roomboter
2 eetlepel frambozenjam
frambozenjam
Dit heb je nodig
handmixer
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2023 nr. 03 - Stapel op kleur
Doe de roomboter (op kamertemperatuur) in een kom en klop met een handmixer in 5 min. licht en luchtig. Voeg ½ frambozenjam toe en klop nog 1 min. mee. Spatel nog ½ frambozenjam kort door de boter.
- vegatipVervang de boter door margarine.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Frambozenboter
Heb je na het barbecueën nog wat boter over? Het smaakt ook fantastisch op toast, bagels, pannenkoeken en wafels!

bijgerecht
4 personen
250 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Doe de roomboter (op kamertemperatuur) in een kom en klop met een handmixer in 5 min. licht en luchtig. Voeg ½ frambozenjam toe en klop nog 1 min. mee. Spatel nog ½ frambozenjam kort door de boter.
vegatip:Vervang de boter door margarine.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
125 g ongezouten roomboter
2 el frambozenjam
Dit heb je nodig
handmixer




