AH verspakket Thaise massaman curry

Curry met rijst, biefstuk, cashewnoten en limoen. Deze 'massaman curry' is een bord vol genieten.

30 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de rijst in een pan ruim kokend water in 10 min. gaar en giet af. Laat in de pan staan met de deksel erop.

  2. Snijd ondertussen de biefstuk in reepjes.

  3. Verhit de oijfolie in een wok en bak de biefstuk in 3 min. goudbruin op middelhoog vuur. Haal uit de pan en houd apart.

  4. Voeg de groentemix toe aan het achtergebleven bakvet en bak 2-3 min. mee op hoog vuur. Voeg de boemboe toe en bak 1 min. mee op middelhoog vuur.

  5. Voeg de kokosmelk en het water toe en laat het gerecht afgedekt ca. 10 min. garen op laag vuur. Halveer ondertussen de limoen en gebruik het sap van 1 helft om het gerecht op smaak te brengen, snijd de andere helft in partjes.

  6. Voeg de biefstuk toe aan de curry en verwarm nog 1 min. op middelhoog vuur.

  7. Serveer de curry met de rijst, cashewnootstukjes en de limoenpartjes.

  • vegatipVervang de biefstukreepjes door AH Biologisch Vegan milde tofureepjes.
  • combinatietipLekker met koriander.
  • bereidingstipMeer weten over kooktechnieken?

AH verspakket Thaise massaman curry

Curry met rijst, biefstuk, cashewnoten en limoen. Deze 'massaman curry' is een bord vol genieten.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig