AH verspakket tomaat-pastinaaksoep

Tomaat-pastinaaksoep is geschikt voor iedere gelegenheid. Ga je voor een extra touch? Voeg er dan wat crème fraîche of pesto aan toe!

96 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

3 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de tomaten in vieren. Schil de pastinaak en snijd in stukken. Snipper de ui en knoflook. Snijd de gember fijn.

  2. Verhit de olie in een soeppan en fruit hierin de pastinaak, ui, knoflook en gember naar smaak 5 min. op middelhoog vuur.

  3. Voeg de tomatenpuree toe en bak al roerend 2 min. op middelhoog vuur.

  4. Voeg de tomaten, het water en de bouillonblokjes toe, breng aan de kook en laat de soep afgedekt 20 min. zachtjes koken.

  5. Pureer de soep met een staafmixer.

  • variatietipSchep in elke kop een lepel crème fraîche en/of pesto.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

AH verspakket tomaat-pastinaaksoep

Tomaat-pastinaaksoep is geschikt voor iedere gelegenheid. Ga je voor een extra touch? Voeg er dan wat crème fraîche of pesto aan toe!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig