Volkoren pannenkoeken
Volkoren pannenkoeken
bewaar
bewaar

Volkoren pannenkoeken

Een lekker ontbijt of een verrukkelijke lunch, van deze volkoren pannenkoeken krijg je geen genoeg!

35 min. bereiden
9waarderingen

7 ingrediënten

Aan de slag

1

Roer met een garde de eieren met de olie en melk los in een ruime kom. Voeg de bloem, het zout en de suiker toe en roer tot een glad beslag.

2

Verhit de boter in een koekenpan op middelhoog vuur. Schep in het midden van de pan een soeplepel beslag. Draai de pan rond zodat het beslag uitloopt en de hele bodem van de koekenpan bedekt. Bak de pannenkoek ca. 3 min. op middelhoog vuur tot de bovenkant droog is en de onderkant goudbruin. Draai de pannenkoek om en bak nog 2 min. Herhaal met de rest van het beslag en de boter.

bereidingstipWij gebruikten een soeplepel van 125 ml en een pan van Ø 30 cm. Zo krijg je mooie dunne pannenkoeken. Gebruik per pannenkoek iets minder beslag als je een kleinere koekenpan hebt.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Volkoren pannenkoeken

Een lekker ontbijt of een verrukkelijke lunch, van deze volkoren pannenkoeken krijg je geen genoeg!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig