Gebakken gnocchi met pesto, kipworst en broccoli
De 'pasta' waar iedereen fan van is: gnocchi. Dit keer gebakken en gecombineerd met pesto, kipworst en broccoli. Buon appetito!
630 kcal
20 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
3 el
500 g
300 g
500 g
40 g
400 g
90 g
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2023 nr. 06 - Wereldse avonden
Verhit ⅔ van de olie in een koekenpan en bak de gnocchi in 8-12 min. op middelhoog vuur gaar. Schep regelmatig om.
Snijd ondertussen de kipbraadworst in stukjes. Snijd de broccoli in kleine roosjes. Schil de steel van de broccoli en snijd in stukjes van een ½ cm. Kook alle broccoli 2 min. en giet af. Rasp de Parmigiano Reggiano.
Verhit de rest van de olie in een hapjespan en bak de worst 3 min. op middelhoog vuur. Halveer de cherrytomaten en voeg samen met de broccoli toe aan de worst. Bak 5-7 min. mee tot de broccoli gaar is.
Roer de gnocchi samen met de pesto door de groenten en worst in de hapjespan en bestrooi met de geraspte Parmigiano Reggiano.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Gebakken gnocchi met pesto, kipworst en broccoli
De 'pasta' waar iedereen fan van is: gnocchi. Dit keer gebakken en gecombineerd met pesto, kipworst en broccoli. Buon appetito!

hoofdgerecht
4 personen
630 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verhit ⅔ van de olie in een koekenpan en bak de gnocchi in 8-12 min. op middelhoog vuur gaar. Schep regelmatig om.
Snijd ondertussen de kipbraadworst in stukjes. Snijd de broccoli in kleine roosjes. Schil de steel van de broccoli en snijd in stukjes van een ½ cm. Kook alle broccoli 2 min. en giet af. Rasp de Parmigiano Reggiano.
Verhit de rest van de olie in een hapjespan en bak de worst 3 min. op middelhoog vuur. Halveer de cherrytomaten en voeg samen met de broccoli toe aan de worst. Bak 5-7 min. mee tot de broccoli gaar is.
Roer de gnocchi samen met de pesto door de groenten en worst in de hapjespan en bestrooi met de geraspte Parmigiano Reggiano.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
3 el milde olijfolie
500 g gnocchi
300 g kipbraadworsten
500 g broccoli
40 g AH Biologisch Parmigiano Reggiano
400 g rivolo cherrytomaten
90 g pesto alla Genovese




