Frambozencoulis
Frambozencoulis
bewaar
bewaar

Frambozencoulis

Kleurig en fruitig. Deze frambozencoulis is lekker bij veel nagerechten: van brownie tot panna cotta.

5 min. bereiden
30 min. wachten
2waarderingen

Aan de slag

1

Breng het water met de suiker aan de kook. Laat 5 min. op laag vuur koken tot een glanzende siroop. Let op: laat de suiker niet karamelliseren, het mengsel moet kleurloos blijven.

2

Mix de frambozen met de warme siroop in de blender tot een gladde dikke saus.

3

Druk de saus met de achterkant van een lepel door een zeef en laat helemaal afkoelen tot gebruik.

bewaartipJe kunt de coulis 3 dagen van tevoren maken. Bewaar in de koelkast.
variatietipVervang de frambozen door mango- of passievruchtblokjes, voor een andere klassieke fruitcoulis.
variatietipVervang het water door (vers) sinaasappelsap of sinaasappellikeur.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Frambozencoulis

Kleurig en fruitig. Deze frambozencoulis is lekker bij veel nagerechten: van brownie tot panna cotta.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig