Roerei met spinazie en tomaat op brood
Roerei met spinazie en tomaat op brood
bewaar
bewaar

Roerei met spinazie en tomaat op brood

De perfecte combinatie van smeuïg roerei, zuivelspread spinazie en tomaat op brood maken samen een fijn, gezond ontbijt. Een heerlijk begin van de dag.

15 min. bereiden
1waardering

Aan de slag

1

Laat de spinazie ontdooien. Snijd de tomaten in blokjes van een ½ cm. Doe de ontdooide spinazie in een schone theedoek en knijp het vocht eruit. Meng de zuivelspread met de spinazie. Breng op smaak met peper.

2

Klop de eieren met een vork los. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

3

Verhit de olie in een koekenpan op middelhoog vuur en voeg het ei toe. Roer 3 min. rustig door met een spatel, totdat het ei net gestold is.

4

Besmeer de sneetjes brood met het spinazie-zuivelspreadmengsel, snijd diagonaal door en verdeel over de borden. Verdeel het roerei over de boterhammen en bestrooi met de blokjes tomaat.

combinatietipLekker met fijngesneden verse bieslook.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Roerei met spinazie en tomaat op brood

De perfecte combinatie van smeuïg roerei, zuivelspread spinazie en tomaat op brood maken samen een fijn, gezond ontbijt. Een heerlijk begin van de dag.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig