Rooster het brood in de broodrooster. Kook de eieren in 9 min. hard. Laat schrikken onder koud stromend water, pel en snijd in plakjes. Schaaf de halve komkommer met een kaasschaaf in lange linten.
Besmeer de sneetjes brood met de zuivelspread. Beleg 8 sneetjes (per 4 personen) achtereenvolgens met de komkommer, rosbief, het ei en de veldsla. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Leg de belegde sneetjes brood op elkaar. Dek af met de rest van de sneetjes met de besmeerde kant naar beneden. Snijd schuin door en serveer.
Gezonde clubsandwich met rosbief en ei
Stapelen maar! Ga de hoogte in tijdens de lunch met deze gezonde clubsandwich met rosbief, zuivelspread en ei. Liever vega? Vervang de rosbief door gegrilde groenten of plakken 30+ kaas.
- vegatipVervang de rosbief door gegrilde groente zoals courgette, aubergine of paprika of plakken 30+ kaas.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Gezonde clubsandwich met rosbief en ei
Stapelen maar! Ga de hoogte in tijdens de lunch met deze gezonde clubsandwich met rosbief, zuivelspread en ei. Liever vega? Vervang de rosbief door gegrilde groenten of plakken 30+ kaas.

4 personen
455 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Rooster het brood in de broodrooster. Kook de eieren in 9 min. hard. Laat schrikken onder koud stromend water, pel en snijd in plakjes. Schaaf de halve komkommer met een kaasschaaf in lange linten.
Besmeer de sneetjes brood met de zuivelspread. Beleg 8 sneetjes (per 4 personen) achtereenvolgens met de komkommer, rosbief, het ei en de veldsla. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Leg de belegde sneetjes brood op elkaar. Dek af met de rest van de sneetjes met de besmeerde kant naar beneden. Snijd schuin door en serveer.
vegatip:Vervang de rosbief door gegrilde groente zoals courgette, aubergine of paprika of plakken 30+ kaas.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
12 sneetjes Zaans volkoren sesam
4 middelgrote scharreleieren
½ komkommer
200 g zuivelspread knoflook en kruiden
100 g gesneden rosbief
40 g veldsla
Dit heb je nodig
broodrooster