Gezonde clubsandwich met rosbief en ei

Stapelen maar! Ga de hoogte in tijdens de lunch met deze gezonde clubsandwich met rosbief, zuivelspread en ei. Liever vega? Vervang de rosbief door gegrilde groenten of plakken 30+ kaas.

455 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Rooster het brood in de broodrooster. Kook de eieren in 9 min. hard. Laat schrikken onder koud stromend water, pel en snijd in plakjes. Schaaf de halve komkommer met een kaasschaaf in lange linten.

  2. Besmeer de sneetjes brood met de zuivelspread. Beleg 8 sneetjes (per 4 personen) achtereenvolgens met de komkommer, rosbief, het ei en de veldsla. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  3. Leg de belegde sneetjes brood op elkaar. Dek af met de rest van de sneetjes met de besmeerde kant naar beneden. Snijd schuin door en serveer.

  • vegatipVervang de rosbief door gegrilde groente zoals courgette, aubergine of paprika of plakken 30+ kaas.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Gerelateerde recepten

Gezonde clubsandwich met rosbief en ei

Stapelen maar! Ga de hoogte in tijdens de lunch met deze gezonde clubsandwich met rosbief, zuivelspread en ei. Liever vega? Vervang de rosbief door gegrilde groenten of plakken 30+ kaas.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig