Lassie

Tomaten-basilicum risotto met burrata van Lassie (advertentie)

Koken met Lassie: Heel eenvoudig met deze heerlijke kant-en-klare, op smaak gemaakte rijstbasis voor risotto.

510 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Hak de stelen en de blaadjes van de takjes basilicum fijn. Rasp of pers de knoflook. Snijd de tomaten in blokjes.

  2. Verhit in een koekenpan de olijfolie. Fruit de fijngehakte stelen en de helft van de blaadjes met de knoflook 1 min. Voeg de tomaten toe en bak ze in 6 min. zacht en sappig.

  3. Knijp intussen lichtjes in de verpakking Lassie Bijnaklaar risotto om de rijst los te maken. Knip de verpakking daarna open. Schep de rijst door de tomaat. Voeg 75 ml water toe en verwarm al roerende 2-3 min.

  4. Breng de risotto op smaak met peper. Schep de risotto op 2 borden. Verdeel er de burrata over. Bestrooi met de resterende fijngehakte basilicumblaadjes.

  • combinatietipOok lekker met cherrytomaatjes.
  • bereidingstipFruit voor pikante risotto met de basilicum en knoflook een mespunt gedroogde chilivlokken mee.
  • algemeenDit recept is ontwikkeld door Lassie. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Gerelateerde recepten

Tomaten-basilicum risotto met burrata van Lassie (advertentie)

Koken met Lassie: Heel eenvoudig met deze heerlijke kant-en-klare, op smaak gemaakte rijstbasis voor risotto.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig