Marinade voor spareribs
Marinade voor spareribs
bewaar
bewaar

Marinade voor spareribs

Zelf spareribs maken? Dat doe je met deze zelfgemaakte marinade. Men neme o.a. ui, gember, knoflook, sojasaus, en chilivlokken. Laat een nacht marineren en hup, de oven in!

5 min. bereiden
0waarderingen

Aan de slag

1

Snijd de sjalot fijn.

2

Schil en rasp de gember en knoflook fijn.

3

Meng met de overige ingrediënten tot een marinade.

bereidingstipMarineer 1 kilo spareribs een nachtje in de marinade. Wikkel de spareribs met de marinade in aluminiumfolie en rooster ca. 2 uur op 140 °C in de oven tot gaar. Haal de spareribs uit de oven, maak de aluminiumfolie open aan de bovenkant en rooster de ribs nog 15 min.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Marinade voor spareribs

Zelf spareribs maken? Dat doe je met deze zelfgemaakte marinade. Men neme o.a. ui, gember, knoflook, sojasaus, en chilivlokken. Laat een nacht marineren en hup, de oven in!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig