Honingcroissant-toast
Weleens een croissant in een tostiijzer gedaan? De croissant wordt extra knisperig en knapperig. Dankzij een laagje honing is het bijna een soort reuze krakeling. Gezellig met 3 kleurrijke dips.
420 kcal
25 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal porties
40 gram ongezouten roomboter
ongezouten roomboter
2 eetlepel honing
honing
8 afbak roombotercroissants
afbak roombotercroissants
50 ml verse slagroom
verse slagroom
100 gram fudgeblokjes
fudgeblokjes
0.5 eetlepel misopasta
misopasta
100 gram pure chocolade
pure chocolade
1 eetlepel kokosolie
kokosolie
1 eetlepel AH biologisch kokosrasp
AH biologisch kokosrasp
150 ml vanillevla
vanillevla
1 eetlepel Dr. Oetker regenboogfantasie
Dr. Oetker regenboogfantasie
Dit heb je nodig
bakkwast
tostiapparaat
Staafmixer
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
februari 2024 - februari 2024
Smelt de boter en meng met de honing. Bestrijk de croissants met de honingboter. Bak de croissants in delen in ca. 5 min. in het tosti-ijzer krokant.
Maak ondertussen de 3 dips. Verwarm de slagroom en de fudge in een steelpan totdat de fudge is gesmolten. Roer goed door en laat nog 2-3 min. zachtjes koken. Roer de miso erdoor en giet in een kommetje.
Breek ondertussen de chocolade in stukken en verwarm samen met de kokosolie au bain-marie. Giet in een kommetje en bestrooi met het kokosrasp.
Giet de vanillevla in een kommetje en bestrooi met de discospikkels uit het buisje regenboogfantasie.
- serveertipServeer de honingcroissants met de verschillende dips.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Honingcroissant-toast
Weleens een croissant in een tostiijzer gedaan? De croissant wordt extra knisperig en knapperig. Dankzij een laagje honing is het bijna een soort reuze krakeling. Gezellig met 3 kleurrijke dips.

8 porties
420 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Smelt de boter en meng met de honing. Bestrijk de croissants met de honingboter. Bak de croissants in delen in ca. 5 min. in het tosti-ijzer krokant.
Maak ondertussen de 3 dips. Verwarm de slagroom en de fudge in een steelpan totdat de fudge is gesmolten. Roer goed door en laat nog 2-3 min. zachtjes koken. Roer de miso erdoor en giet in een kommetje.
Breek ondertussen de chocolade in stukken en verwarm samen met de kokosolie au bain-marie. Giet in een kommetje en bestrooi met het kokosrasp.
Giet de vanillevla in een kommetje en bestrooi met de discospikkels uit het buisje regenboogfantasie.
serveertip:Serveer de honingcroissants met de verschillende dips.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 8 porties)
40 g ongezouten roomboter
2 el honing
8 afbak roombotercroissants
50 ml verse slagroom
100 g fudgeblokjes
½ el misopasta
100 g pure chocolade
1 el kokosolie
1 el AH biologisch kokosrasp
150 ml vanillevla
1 el Dr. Oetker regenboogfantasie
Dit heb je nodig
bakkwast
tostiapparaat
Staafmixer




