BBQ 'caesar' salade
In deze versie van caesar salade grillen we zowel de kip als de romaine sla op de BBQ. Verder nog even aanmaken met dressing, croutons en natuurlijk: kaas!
350 kcal
25 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
300 g
4 kropjes
3 el
3 el
40 g
60 g
Dit heb je nodig
barbecue
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
BBQ-gids 2024 - BBQ-gids 2024
Allerhande special - BBQ & borrel 2025
Steek de barbecue aan. Gril de kipdijfiletlapjes 10-12 min. op de hete barbecue. Keer regelmatig. Snijd ondertussen de kropjes babyromaine in de lengte in kwarten. Bestrijk met de olijfolie en gril de parten sla (eventueel in delen) 3-4 min. Keer regelmatig.
Verdeel de sla over een schaal en besprenkel met de caesardressing. Snijd de kipdij in repen en verdeel erover. Bestrooi met de croutons en de Grana Padano flakes. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
BBQ 'caesar' salade
In deze versie van caesar salade grillen we zowel de kip als de romaine sla op de BBQ. Verder nog even aanmaken met dressing, croutons en natuurlijk: kaas!

hoofdgerecht
4 personen
350 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Steek de barbecue aan. Gril de kipdijfiletlapjes 10-12 min. op de hete barbecue. Keer regelmatig. Snijd ondertussen de kropjes babyromaine in de lengte in kwarten. Bestrijk met de olijfolie en gril de parten sla (eventueel in delen) 3-4 min. Keer regelmatig.
Verdeel de sla over een schaal en besprenkel met de caesardressing. Snijd de kipdij in repen en verdeel erover. Bestrooi met de croutons en de Grana Padano flakes. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g BBQ scharrel kipdijfiletlapjes yoghurt
4 kropjes babyromaine
3 el milde olijfolie
3 el caesardressing
40 g naturel croutons
60 g Grana Padano kaasflakes
Dit heb je nodig
barbecue




