Pel en snipper de ui, pel de knoflook. Maak de rode peper schoon. Verwijder de zaadjes en hak het vruchtvlees fijn. Halveer de kerstomaatjes.
Verhit de olie en fruit de ui al omscheppend 5 minuten op een middelhoog vuur. Pers de knoflook erboven uit, voeg de rode peper toe en bak nog 3 minuten mee. Voeg de tomatenblokjes, het warme water en de oregano toe en laat alles 3 minuten zachtjes pruttelen.
Kook intussen de spaghetti volgens de bereidingswijze op de verpakking beetgaar. Schep het Rul Gehackt en de cherrytomaatjes door de saus.
Garneer de spaghetti bolognese met blaadjes basilicum en strooi de edelgistvlokken erover. Eet smakelijck!
Spaghetti bolognese van De Vegetarische Slager (advertentie)
Koken met De Vegetarische Slager: maak je vegetarische spaghetti bolognese met het vegan Rul Gehackt: mals, kruidig en een heerlijke gehacktsmaak. Zo lecker proefde-ie nooit!
- variatietipJe kunt de edelgistvlokken ook vervangen door plantaardige Parmezaanse kaas.
- algemeenDit recept is ontwikkeld door De Vegetarische Slager. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Spaghetti bolognese van De Vegetarische Slager (advertentie)
Koken met De Vegetarische Slager: maak je vegetarische spaghetti bolognese met het vegan Rul Gehackt: mals, kruidig en een heerlijke gehacktsmaak. Zo lecker proefde-ie nooit!

2 personen
631 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Pel en snipper de ui, pel de knoflook. Maak de rode peper schoon. Verwijder de zaadjes en hak het vruchtvlees fijn. Halveer de kerstomaatjes.
Verhit de olie en fruit de ui al omscheppend 5 minuten op een middelhoog vuur. Pers de knoflook erboven uit, voeg de rode peper toe en bak nog 3 minuten mee. Voeg de tomatenblokjes, het warme water en de oregano toe en laat alles 3 minuten zachtjes pruttelen.
Kook intussen de spaghetti volgens de bereidingswijze op de verpakking beetgaar. Schep het Rul Gehackt en de cherrytomaatjes door de saus.
Garneer de spaghetti bolognese met blaadjes basilicum en strooi de edelgistvlokken erover. Eet smakelijck!
variatietip:Je kunt de edelgistvlokken ook vervangen door plantaardige Parmezaanse kaas.
algemeen:Dit recept is ontwikkeld door De Vegetarische Slager. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
1 ui
2 tenen knoflook
1 rode peper
150 g cherrytomaten
2 el milde olijfolie
400 g tomatenblokjes in blik
1 el gedroogde oregano
400 ml warm water
150 g spaghetti
200 g De Vegetarische Slager rul gehackt
1 takje verse basilicum
2 el edelgistvlokken