Spaghetti bolognese van De Vegetarische Slager (advertentie)

Koken met De Vegetarische Slager: maak je vegetarische spaghetti bolognese met het vegan Rul Gehackt: mals, kruidig en een heerlijke gehacktsmaak. Zo lecker proefde-ie nooit!

631 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

12 ingrediënten


Aan de slag


  1. Pel en snipper de ui, pel de knoflook. Maak de rode peper schoon. Verwijder de zaadjes en hak het vruchtvlees fijn. Halveer de kerstomaatjes.

  2. Verhit de olie en fruit de ui al omscheppend 5 minuten op een middelhoog vuur. Pers de knoflook erboven uit, voeg de rode peper toe en bak nog 3 minuten mee. Voeg de tomatenblokjes, het warme water en de oregano toe en laat alles 3 minuten zachtjes pruttelen.

  3. Kook intussen de spaghetti volgens de bereidingswijze op de verpakking beetgaar. Schep het Rul Gehackt en de cherrytomaatjes door de saus.

  4. Garneer de spaghetti bolognese met blaadjes basilicum en strooi de edelgistvlokken erover. Eet smakelijck!

  • variatietipJe kunt de edelgistvlokken ook vervangen door plantaardige Parmezaanse kaas.
  • algemeenDit recept is ontwikkeld door De Vegetarische Slager. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Gerelateerde recepten

Spaghetti bolognese van De Vegetarische Slager (advertentie)

Koken met De Vegetarische Slager: maak je vegetarische spaghetti bolognese met het vegan Rul Gehackt: mals, kruidig en een heerlijke gehacktsmaak. Zo lecker proefde-ie nooit!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig