Spa­ghet­ti bo­log­ne­se met ve­ge­ta­risch Ge­hackt

De welbekende spaghetti bolognese - spaghetti bolo voor intimi - maar dan vegetarisch.

(3) waardeer
hoofdgerecht De welbekende spaghetti bolognese - spaghetti bolo voor intimi - maar dan vegetarisch. 4 personen
4 3

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de champignons in plakjes. Verhit de olie in een hapjespan en bak de champignons en roerbakgroente 5 min. op matig tot hoog vuur. Schep regelmatig om. Voeg het Rul Gehackt toe en bak 2 min. mee. Voeg de pastasaus toe en verwarm nog 3 min.
  2. Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet de spaghetti af, meng met de rucola en verdeel over diepe borden. Schep de saus erop en serveer.

variatietip:

Gebruik linzen uit blik in plaats van Rul Gehackt. Verwarm ze 3 min. met de tomatensaus.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 580 kcal
  • eiwit 42 g
  • koolhydraten 72 g
    waarvan suikers 22 g
  • vet 10 g
    waarvan verzadigd 1 g
  • natrium 1.200 mg
  • vezels 17 g
Tags
Ook te zien in
Doe Maar Lekker Vegetarisch 2020

Spaghetti bolognese met vegetarisch Gehackt

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Spa­ghet­ti bo­log­ne­se met ve­ge­ta­risch Ge­hackt

1
1
  • 250 g champignons
  • 1 el milde olijfolie
  • 400 g Italiaanse roerbakgroente champignons

Snijd de champignons in plakjes. Verhit de olie in een hapjespan en bak de champignons en roerbakgroente 5 min. op matig tot hoog vuur.

2
2
  • 200 g De Vegetarische Slager rul gehackt
  • 690 g Bertolli pastasaus tradizionale

Schep regelmatig om. Voeg het Rul Gehackt toe en bak 2 min. mee. Voeg de pastasaus toe en verwarm nog 3 min.

3
3
  • 300 g AH Biologisch volkoren spaghetti

Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

4
4
  • 85 g rucola

Giet de spaghetti af, meng met de rucola en verdeel over diepe borden. Schep de saus erop en serveer.

variatietip:

Gebruik linzen uit blik in plaats van Rul Gehackt. Verwarm ze 3 min. met de tomatensaus.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.