Pistokeddos met speculoosmousse en kersen
Beleg je pistokeddos (Italiaanse lange vingers) met speculoosmousse en kersen voor een spannende afsluiting van je kerstdiner. Garneer met suikerspin en het feestje kan beginnen.
165 kcal
15 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
200 g
300 g
12
½ bakje
Ontdek meer van dit soort gerechten
Laat de kersen ontdooien.
Spuit de speculoosmousse over de pistokeddos en verdeel de kersen erover. Decoreer met een toef suikerspin.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Pistokeddos met speculoosmousse en kersen
Beleg je pistokeddos (Italiaanse lange vingers) met speculoosmousse en kersen voor een spannende afsluiting van je kerstdiner. Garneer met suikerspin en het feestje kan beginnen.

nagerecht
12 personen
165 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Laat de kersen ontdooien.
Spuit de speculoosmousse over de pistokeddos en verdeel de kersen erover. Decoreer met een toef suikerspin.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 12 personen)
200 g diepvries kersen
300 g AH Excellent mousse speculoos
12 AH Excellent pistokeddos
½ bakje AH Excellent gouden suikerspin




