Meringuetaartje met ijs, chocoladesaus en suikerspin

Een leuk en betaalbaar toetje. Met schruimkransjes, ijs, chocolade en suikerspin zet jij al een prachtig taartje op tafel!

255 kcal

15 min. bereiden

4.5/5

(21)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • ijsbolletjestang


Aan de slag

  1. Breek de chocolade in stukken en leg in een hittebestendige kom.Schenk het kokend water op de chocolade en laat 2 min. staan. Roer door en klop met een garde tot een gladde saus. Laat het vanille-ijs zacht worden, zodat je het kunt scheppen.

  2. Leg de meringuekransjes (mini-pavlova’s) op de bordjes. Schep de bollen van het ijs en leg ze erop.

  3. Verdeel de warme chocoladesaus over het dessert en leg op elk taartje een pluk suikerspin.

  • kookstaptipVarieer met verschillende soorten ijs en fruit.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Wat vond je van dit recept?

Meringuetaartje met ijs, chocoladesaus en suikerspin

Een leuk en betaalbaar toetje. Met schruimkransjes, ijs, chocolade en suikerspin zet jij al een prachtig taartje op tafel!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig