Minipavlova met ijs en earl grey-pumpkin spicesiroop

Frisse, feestelijke afsluiter van het diner, omhuld met meringue en gevuld met ijs.

250 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 10 min. wachten

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Breng het water in een steelpan aan de kook. Doe het theezakje erin en laat op laag vuur tegen de kook aan 10 min. trekken. Verwijder het zakje en voeg de suiker en pumpkin spice toe. Roer 5 min. tot de suiker smelt en de siroop iets inkookt. Haal van het vuur, laat 10 min. afkoelen.

  2. Schep bollen van het ijs en leg op de minipavlova's. Verdeel een ½ el earl greypumkin spicesiroop per minipavlova erover en bestrooi met de parels.

Minipavlova met ijs en earl grey-pumpkin spicesiroop

Frisse, feestelijke afsluiter van het diner, omhuld met meringue en gevuld met ijs.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig