Blondies van Biscoff (advertentie)

Koken met Biscoff®: Heerlijk smeuïge Biscoff blondies met witte chocoladestukjes, Biscoff pasta en koekjes. Een heerlijke traktatie.

895 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 25 min. oventijd / 1 uur wachten

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 170°C. Bekleed een bakvorm met bakpapier. 

  2. Meet de boter af en zet op middelhoog vuur. Roer tot het gesmolten is, haal van het vuur en voeg de 300 g Biscoff® speculoospasta toe. Meng goed. 

  3. Klop, in de kom van je keukenmachine, de suiker en de eieren tot een homogeen en luchtig mengsel.

  4. Giet, terwijl de mixer nog steeds langzaam draait, de gesmolten boter en het Biscoff-mengsel in de kom en mix tot alles goed gemengd is. 

  5. Zeef de bloem en het bakpoeder over het mengsel en voeg een snuifje zout toe. Meng voorzichtig met een spatel. 

  6. Voeg de Biscoff® crumbs en de witte chocolade (in stukjes gehakt) toe. Meng voorzichtig tot alles goed gemengd is. 

  7. Doe het beslag in een met bakpapier beklede bakvorm en strijk het glad met een spatel. 

  8. Bak de blondies 25-30 minuten in de oven. Het midden moet nog een beetje 'wiebelen'. 

  9. Laat afkoelen in de vorm. Zet vervolgens nog 1 tot 2 uur in de koelkast om volledig te laten afkoelen. 

  • algemeenDit recept is ontwikkeld door Biscoff. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Gerelateerde recepten

Blondies van Biscoff (advertentie)

Koken met Biscoff®: Heerlijk smeuïge Biscoff blondies met witte chocoladestukjes, Biscoff pasta en koekjes. Een heerlijke traktatie.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig