Verwarm de oven voor op 170°C. Bekleed een bakvorm met bakpapier.
Meet de boter af en zet op middelhoog vuur. Roer tot het gesmolten is, haal van het vuur en voeg de 300 g Biscoff® speculoospasta toe. Meng goed.
Klop, in de kom van je keukenmachine, de suiker en de eieren tot een homogeen en luchtig mengsel.
Giet, terwijl de mixer nog steeds langzaam draait, de gesmolten boter en het Biscoff-mengsel in de kom en mix tot alles goed gemengd is.
Zeef de bloem en het bakpoeder over het mengsel en voeg een snuifje zout toe. Meng voorzichtig met een spatel.
Voeg de Biscoff® crumbs en de witte chocolade (in stukjes gehakt) toe. Meng voorzichtig tot alles goed gemengd is.
Doe het beslag in een met bakpapier beklede bakvorm en strijk het glad met een spatel.
Bak de blondies 25-30 minuten in de oven. Het midden moet nog een beetje 'wiebelen'.
Laat afkoelen in de vorm. Zet vervolgens nog 1 tot 2 uur in de koelkast om volledig te laten afkoelen.
Blondies van Biscoff (advertentie)
Koken met Biscoff®: Heerlijk smeuïge Biscoff blondies met witte chocoladestukjes, Biscoff pasta en koekjes. Een heerlijke traktatie.
- algemeenDit recept is ontwikkeld door Biscoff. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Blondies van Biscoff (advertentie)
Koken met Biscoff®: Heerlijk smeuïge Biscoff blondies met witte chocoladestukjes, Biscoff pasta en koekjes. Een heerlijke traktatie.

12 porties
895 kcal
10 min. bereiden
1 uur wachten
25 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 170°C. Bekleed een bakvorm met bakpapier.
Meet de boter af en zet op middelhoog vuur. Roer tot het gesmolten is, haal van het vuur en voeg de 300 g Biscoff® speculoospasta toe. Meng goed.
Klop, in de kom van je keukenmachine, de suiker en de eieren tot een homogeen en luchtig mengsel.
Giet, terwijl de mixer nog steeds langzaam draait, de gesmolten boter en het Biscoff-mengsel in de kom en mix tot alles goed gemengd is.
Zeef de bloem en het bakpoeder over het mengsel en voeg een snuifje zout toe. Meng voorzichtig met een spatel.
Voeg de Biscoff® crumbs en de witte chocolade (in stukjes gehakt) toe. Meng voorzichtig tot alles goed gemengd is.
Doe het beslag in een met bakpapier beklede bakvorm en strijk het glad met een spatel.
Bak de blondies 25-30 minuten in de oven. Het midden moet nog een beetje 'wiebelen'.
Laat afkoelen in de vorm. Zet vervolgens nog 1 tot 2 uur in de koelkast om volledig te laten afkoelen.
algemeen:Dit recept is ontwikkeld door Biscoff. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 12 porties)
186 g ongezouten roomboter
300 g Lotus Biscoff speculoospasta
336 g kristalsuiker
5 middelgrote scharreleieren
500 g bloem
8 g bakpoeder
¾ tl zout
120 g Lotus Biscoff speculooskoeken
120 g witte chocolade
Dit heb je nodig
keukenmachine of handmixer
bakvorm (15 x 15 cm)