Gember-mango-chilisaus

Deze dip heeft het allemaal: het is fris, fruitig, zoet en heeft zelfs een beetje pit. Heerlijk voor bij BBQ-gerechten.

30 kcal

5 min. bereiden

3.5/5

(2)

Ingrediënten

Aantal porties

Aan de slag

  1. Snijd de mango fijn. Rasp de gember. Boen de limoen schoon, rasp de groene schil en pers de vrucht uit. Meng de mango met 1 el geraspte gember, 1 tl limoenrasp, 1 el limoensap (per 8 porties) en de chilisaus tot een saus. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  • combinatietipLekker met gegrilde garnalen of een kipburger.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Wat vond je van dit recept?

Gember-mango-chilisaus

Deze dip heeft het allemaal: het is fris, fruitig, zoet en heeft zelfs een beetje pit. Heerlijk voor bij BBQ-gerechten.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig