Feeststolwafels met amandelspijsboter

Heb je feeststol over? Maak er wafels mee! Deze feeststolwafels met amandelspijsboter zijn zo lekker, dat moet je proberen!

330 kcal

(Voedingswaarden)

40 min. bereiden

4 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm het wafelijzer voor. Laat de boter op kamertemperatuur komen. Verwijder het amandelspijs uit de sneetjes brood en hou apart. Druk de ontstane gaten in het brood dicht.

  2. Gebruik het gewone wafelijzer. Vet de boven- en onderkant licht in. Bak de plakken brood met 2 tegelijk in 8-10 min. goudbruin en knapperig. Herhaal met de rest van het brood en keer eventueel halverwege.

  3. Klop de boter ondertussen in een mengkom 2 min. met een handmixer op de hoogste stand licht en luchtig. Schraap de zijkanten van de kom schoon. Voeg het amandelspijs toe en klop op hoge snelheid 10 min. tot de boter luchtig en licht van kleur is. Serveer de feeststolwafels met de amandelspijsboter en bestrooi met de poedersuiker.

Feeststolwafels met amandelspijsboter

Heb je feeststol over? Maak er wafels mee! Deze feeststolwafels met amandelspijsboter zijn zo lekker, dat moet je proberen!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig