Pizza sandwich

Zin in pizza, maar dan anders? Deze Italiaanse sandwich is jouw nieuwe lunchfavoriet: romige burrata, mortadella met pistache en geroosterde pijnboompitten.. Alle smaken van een pizza, maar dan next-level in een sandwich.

10 min. bereiden / 15 min. oventijd

licht pittig

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Schuif een bakplaat in de oven en verwarm de oven voor op 220 °C. Rol het ontdooide pizzadeeg uit tot Ø 20 cm en besprenkel met de helft van de olijfolie. Vouw het deeg losjes dubbel, druk het niet aan. Bekleed de voorverwarmde bakplaat met bakpapier, leg het deeg erop en bak 13-15 min.

  2. Vouw het deeg open en besmeer met de pesto. Beleg een helft met de rucola. Scheur de burrata boven de rucola open en verdeel erover. Beleg met de mortadella en verdeel de tomaten en pijnboompitten erover. Besprenkel met de rest van de olijfolie. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Vouw dicht.

Pizza sandwich

Zin in pizza, maar dan anders? Deze Italiaanse sandwich is jouw nieuwe lunchfavoriet: romige burrata, mortadella met pistache en geroosterde pijnboompitten.. Alle smaken van een pizza, maar dan next-level in een sandwich.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig