Rasp de tomaten, giet het vocht af en bewaar het vruchtvlees. Snipper de ui en snijd de peterselie fijn.
Meng de geraspte tomaat met de ui, peterselie, rodewijnazijn en olie. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Geraspte-tomatensalsa met rode ui en peterselie
Fris met een umami-kick: in deze tomatensalsa rasp je de tomaten en combineer je ze met smaakmakers als peterselie en ui.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Gerelateerde recepten
Geraspte-tomatensalsa met rode ui en peterselie
Fris met een umami-kick: in deze tomatensalsa rasp je de tomaten en combineer je ze met smaakmakers als peterselie en ui.

bijgerecht
4 personen
40 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Rasp de tomaten, giet het vocht af en bewaar het vruchtvlees. Snipper de ui en snijd de peterselie fijn.
Meng de geraspte tomaat met de ui, peterselie, rodewijnazijn en olie. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 tomaten
½ middelgrote ui
5 g verse peterselie
1 el rodewijnazijn
1 el extra vierge olijfolie