To­ma­ten­sal­sa van ge­rasp­te rau­we to­ma­ten

Binnen tien minuten staat deze verse tomatensalsa al op tafel. Snel én smaakvol!

(1) waardeer
italiaans Binnen tien minuten staat deze verse tomatensalsa al op tafel. Snel én smaakvol! 4 personen
5 1

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de rijpe tomaten doormidden en rasp ze op een grove rasp. Rasp ook de knoflook.
  2. Meng de tomaat en knoflook met de kappertjes, dezelfde hoeveelheid kappertjesvocht en de olie. Breng op smaak met zwarte peper.

combinatietip:

Lekker bij kip en witvis.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 80 kcal
  • eiwit 1 g
  • koolhydraten 3 g
  • vet 7 g
    waarvan verzadigd 1 g
  • natrium 200 mg
  • vezels 1 g
Tags
Ook te zien in

Tomatensalsa van geraspte rauwe tomaten

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

To­ma­ten­sal­sa van ge­rasp­te rau­we to­ma­ten

1
1
  • 3 trostomaten
  • 1 teen knoflook

Snijd de rijpe tomaten doormidden en rasp ze op een grove rasp. Rasp ook de knoflook.

2
2
  • 2 el kappertjes
  • 2 el extra vierge olijfolie

Meng de tomaat en knoflook met de kappertjes, dezelfde hoeveelheid kappertjesvocht en de olie. Breng op smaak met zwarte peper.

combinatietip:

Lekker bij kip en witvis.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.