Ananassalsa met kiwi, jalapeño en koriander​

Een salsa doet het altijd goed als bijgerecht. Deze extra smaakmaker van ananas en jalapeño is zoet, maar pittig voor bij rokerige gerechten. Serveer de ananassalsa dus lekker bij wraps met kip, garnalen of varkensvlees.

70 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

licht pittig

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Laat de ananasschijven uitlekken. Schil de kiwi en snijd samen met de ananas in blokjes van 0.5 cm. Snipper de ui en snijd de koriander fijn. Verwijder de zaadlijsten van de jalapeño en snijd in kleine stukjes.

  2. Meng de ananas, kiwi, ui, koriander en jalapeñopeper met de olie. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Ananassalsa met kiwi, jalapeño en koriander​

Een salsa doet het altijd goed als bijgerecht. Deze extra smaakmaker van ananas en jalapeño is zoet, maar pittig voor bij rokerige gerechten. Serveer de ananassalsa dus lekker bij wraps met kip, garnalen of varkensvlees.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig