Bereid de kaasfondue volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verwarm ondertussen de karaage, gyoza's en de noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking. Blancheer de bimi.
Verdeel de crispy chiliolie en sesamzaadjes over de kaasfondue en bestrooi met de bosui. Serveer de kip, gyoza, bimi, komkommer en noedels in bakjes ernaast.
Crispy chili kaasfondue
Kaasfondue met een twist. De crispy chili olie zorgt voor wat extra pit in je Zwitserse kaasfondue. Dip met fried chicken, gyoza, bimi en komkommer.
45 min. bereiden
8 ingrediënten
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Crispy chili kaasfondue
Kaasfondue met een twist. De crispy chili olie zorgt voor wat extra pit in je Zwitserse kaasfondue. Dip met fried chicken, gyoza, bimi en komkommer.

hoofdgerecht
4 personen
45 min. bereiden
Aan de slag
Bereid de kaasfondue volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verwarm ondertussen de karaage, gyoza's en de noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking. Blancheer de bimi.
Verdeel de crispy chiliolie en sesamzaadjes over de kaasfondue en bestrooi met de bosui. Serveer de kip, gyoza, bimi, komkommer en noedels in bakjes ernaast.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
400 g Zwitserse kaasfondue
250 g karaage
12 vegan korean style BBQ gyoza's
200 g bimi
260 g hot chicken ramen carbonara
1 el crispy chili in oil
½ el zwarte sesamzaadje
2 bosuien
Dit heb je nodig
kaasfonduepan of gietijzeren pan