Crispy chili kaasfondue

Kaasfondue met een twist. De crispy chili olie zorgt voor wat extra pit in je Zwitserse kaasfondue. Dip met fried chicken, gyoza, bimi en komkommer.

45 min. bereiden

pittig

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Bereid de kaasfondue volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Verwarm ondertussen de karaage, gyoza's en de noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking. Blancheer de bimi.

  3. Verdeel de crispy chiliolie en sesamzaadjes over de kaasfondue en bestrooi met de bosui. Serveer de kip, gyoza, bimi, komkommer en noedels in bakjes ernaast.

Crispy chili kaasfondue

Kaasfondue met een twist. De crispy chili olie zorgt voor wat extra pit in je Zwitserse kaasfondue. Dip met fried chicken, gyoza, bimi en komkommer.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig