Crispy chili kaasfondue

Kaasfondue met een twist. De crispy chili olie zorgt voor wat extra pit in je Zwitserse kaasfondue. Dip met fried chicken, gyoza, bimi en komkommer.

45 min. bereiden

pittig

3.8/5

(12)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • kaasfonduepan of gietijzeren pan


september 2025 - september 2025

Aan de slag

  1. Bereid de kaasfondue volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Verwarm ondertussen de karaage, gyoza's en de noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking. Blancheer de bimi.

  3. Verdeel de crispy chiliolie en sesamzaadjes over de kaasfondue en bestrooi met de bosui. Serveer de kip, gyoza, bimi, komkommer en noedels in bakjes ernaast.

Wat vond je van dit recept?

Crispy chili kaasfondue

Kaasfondue met een twist. De crispy chili olie zorgt voor wat extra pit in je Zwitserse kaasfondue. Dip met fried chicken, gyoza, bimi en komkommer.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig