Kimchi-pizza

Wauw, da’s nog eens pizza barstensvol smaken! Knapperige kimchi, spicy chili oil, zoetige tomatensaus en een romig eitje als stralend middelpunt. En dat op een heerlijk knapperige pizzabodem.

275 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 15 min. oventijd

zeer pittig

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 240 °C. Snijd de kimchi fijn.

  2. Leg de pizzabodems op 2 met bakpapier beklede bakplaten. Verdeel er de oude kaas, mozzarella en kimchi over. Breek in met midden van elke pizza 1 ei.

  3. Bak de pizza’s in 7-10 min. gaar tot de kaas gesmolten is. Wissel de bakplaten halverwege om. Haal uit de oven en snijd elke pizza in kwarten.

  4. Snijd ondertussen de bosui in dunne ringen. Bestrooi de pizza’s met de bosui en chilli oil.

  • variatietipDe volkoren pizzabodems hebben al een laagje tomatensaus, maar je kunt ze beleggen met extra passata of verse tomaten.
  • combinatietipEet er een komkommersalade bij om er een volwaardig hoofdgerecht van te maken.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Kimchi-pizza

Wauw, da’s nog eens pizza barstensvol smaken! Knapperige kimchi, spicy chili oil, zoetige tomatensaus en een romig eitje als stralend middelpunt. En dat op een heerlijk knapperige pizzabodem.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig