Carbonara noodles (advertorial)​

Pasta carbonara, maar dan met noedels? Kan! Zeker als je je bedenkt dat noedels en pasta wel heel erg op elkaar lijken. De romige saus van ei, kaas en een snuf zwarte peper combineren verrassend lekker met de comfy zachte noedels.

670 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit een koekenpan zonder boter of olie op middelhoog vuur en bak de guanciale 5 min. tot knapperig. Laat uitlekken op keukenpapier. Snijd ondertussen de bieslook fijn.

  2. Doe de noedels in een kom. Voeg het kokende water toe en laat de kom 3 min. afgedekt staan.

  3. Splits de eieren. De eiwitten gebruik je niet. Meng in een ruime kom de eidooiers, kaas, peper, olie en seasonings uit de verpakking van de noedels, 3 el kookvocht van de noedels (per 2 personen) en meng tot een papje.

  4. Giet de noedels af en voeg met de guanciale toe aan het ei-kaasmengsel. Meng tot het eimengsel een romige saus is geworden. Voeg eventueel extra water toe om de saus smeuïger te maken. Serveer met de extra parmigiano, chiliolie uit de verpakking en peper. Bestrooi met de bieslook.

Carbonara noodles (advertorial)​

Pasta carbonara, maar dan met noedels? Kan! Zeker als je je bedenkt dat noedels en pasta wel heel erg op elkaar lijken. De romige saus van ei, kaas en een snuf zwarte peper combineren verrassend lekker met de comfy zachte noedels.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig