Sinterklaas rockyroad

320 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 1 uur 30 min. wachten

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Smelt de witte en melkchocolade in aparte kommen au bain-marie.

  2. Verdeel het strooisnoep, de mini friet, plofrijst en kruidnoten over 2 kommen. Meng 1 kom met de gesmolten witte chocolade en de andere met de melkchocolade. Bekleed de cakevorm met bakpapier.

  3. Verdeel de helft van het witte-chocolademengsel over de bodem van de bakvorm en verdeel de helft van het melkchocolademengsel hierover. Herhaal en eindig met de melkchocolade. Leg de chocoladefiguurtjes op de bovenkant. Laat minimaal 1½ uur afgedekt in de koelkast opstijven.

  4. Haal de rocky road uit de koelkast, haal uit de vorm en verwijder het bakpapier. Snijd de rocky road met een scherp mes in stukken en verdeel over een plank.

Gerelateerde recepten

Sinterklaas rockyroad

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig