Snijd de brie in plakken. Snijd de port salut in plakken en halveer in de lengte. Snijd de clemont rouge in partjes. Halveer de schijfjes geitenkaas. Verdeel de verschillende kazen in de vorm van een kruis over het midden van de plank. Leg de rozemarijn er in de vorm van een mijter omheen zodat je 4 vakken krijgt.
Vouw de helft van de spianata romana over de rand van een glas tot er een roosje vormt. Maak er zo nog een. Maak mooie hoopjes van de proscuitto. Verdeel de salamiroosjes, prosciutto, scrocchi, sweet peppers, uienchutney, olijven, tomaten en pesto dip over de onderste 2 vakken.
Snijd de paprika in repen en verdeel samen met de wortels over de bovenste 2 vakken.
- allergietipGlutenvrije borrelplank? Gebruik glutenvrije crackers.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Sinterklaas borrelplank

10 personen
435 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de brie in plakken. Snijd de port salut in plakken en halveer in de lengte. Snijd de clemont rouge in partjes. Halveer de schijfjes geitenkaas. Verdeel de verschillende kazen in de vorm van een kruis over het midden van de plank. Leg de rozemarijn er in de vorm van een mijter omheen zodat je 4 vakken krijgt.
Vouw de helft van de spianata romana over de rand van een glas tot er een roosje vormt. Maak er zo nog een. Maak mooie hoopjes van de proscuitto. Verdeel de salamiroosjes, prosciutto, scrocchi, sweet peppers, uienchutney, olijven, tomaten en pesto dip over de onderste 2 vakken.
Snijd de paprika in repen en verdeel samen met de wortels over de bovenste 2 vakken.
allergietip:Glutenvrije borrelplank? Gebruik glutenvrije crackers.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 10 personen)
100 g Franse roombrie 60+
170 g port salut
150 g clemont rouge 70+
125 g geitenkaas honing in schijfjes
120 g oude kaasblokjes
10 g verse rozemarijn
100 g Spianata Romana (salami)
80 g prosciutto San Daniele
50 g scrocchi toast met zeezout
120 g sweet peppers met verse kaas
50 g uienchutney
100 g biologische kalamata-olijven
200 g sweet cherry tomaten
90 g koelverse kaas rode pesto dip
1 rode paprika
150 g snoepgroente worteltjes
Dit heb je nodig
houten rechthoekige borrelplank