Sinterklaas borrelplank

435 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

16 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de brie in plakken. Snijd de port salut in plakken en halveer in de lengte. Snijd de clemont rouge in partjes. Halveer de schijfjes geitenkaas. Verdeel de verschillende kazen in de vorm van een kruis over het midden van de plank. Leg de rozemarijn er in de vorm van een mijter omheen zodat je 4 vakken krijgt.

  2. Vouw de helft van de spianata romana over de rand van een glas tot er een roosje vormt. Maak er zo nog een. Maak mooie hoopjes van de proscuitto. Verdeel de salamiroosjes, prosciutto, scrocchi, sweet peppers, uienchutney, olijven, tomaten en pesto dip over de onderste 2 vakken.

  3. Snijd de paprika in repen en verdeel samen met de wortels over de bovenste 2 vakken.

  • allergietipGlutenvrije borrelplank? Gebruik glutenvrije crackers.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Sinterklaas borrelplank

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig