Gyoza-soep met verse ramen en bimi

Op zoek naar een verwarmende maaltijd? Deze gyoza-soep met verse ramen, gegrilde bimi en malse kipgyoza brengt Aziatische smaken naar je eigen keuken. Een smaakvol en voedzaam hoofdgerecht dat binnen 30 minuten op tafel staat.

720 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de bimi door de helft. Verhit de grillpan zonder olie of boter op hoog vuur. Meng de bimi met de helft van de olie, peper en eventueel zout. Gril de bimi in twee delen 3-4 min. tot beetgaar.

  2. Kook ondertussen de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet af en schep om met de rest van de olie en peper.

  3. Bereid de gyoza volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm ondertussen de kipbouillon in een steelpan.

  4. Verdeel de noedels, bimi en gyoza over de soepkommen. Schenk de bouillon erover.

  • bereidingstipLekker met sesamolie.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Gerelateerde recepten

Gyoza-soep met verse ramen en bimi

Op zoek naar een verwarmende maaltijd? Deze gyoza-soep met verse ramen, gegrilde bimi en malse kipgyoza brengt Aziatische smaken naar je eigen keuken. Een smaakvol en voedzaam hoofdgerecht dat binnen 30 minuten op tafel staat.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig