Verwarm de oven voor op 190 °C. Snipper de uien. Verdeel de roerbakgroente, ui en het kipgehakt over een met bakpapier beklede bakplaat. Zorg ervoor dat de kip goed verdeeld is in kleine stukjes. Bestrooi met de olie en tacokruiden en rooster ca. 15 min. in de oven.
Haal na 10 min de bakplaat uit de oven en meng de tomatenblokjes erdoor, rooster nog ca. 5 min.
Snijd ondertussen de koriander grof en de ijsbergsla in dunne repen.
Haal de bakplaat uit de oven en verdeel de kaas en ¼ van de tortillachips erover. Bestrooi met een deel van de sla en koriander. Serveer de rest van de tortillachips, sla en koriander ernaast.
Nacho-traybake
Nacho-ovenschotel? Nee, nacho-traybake! Je hebt geen pannen nodig, alleen de oven. En die doet ook nog eens al het werk. Hup, aan tafel!
- vegatipVervang het kipgehakt door plantaardig rulgehakt (AH Terra).
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Nacho-traybake
Nacho-ovenschotel? Nee, nacho-traybake! Je hebt geen pannen nodig, alleen de oven. En die doet ook nog eens al het werk. Hup, aan tafel!

hoofdgerecht
4 personen
645 kcal
20 min. bereiden
20 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 190 °C. Snipper de uien. Verdeel de roerbakgroente, ui en het kipgehakt over een met bakpapier beklede bakplaat. Zorg ervoor dat de kip goed verdeeld is in kleine stukjes. Bestrooi met de olie en tacokruiden en rooster ca. 15 min. in de oven.
Haal na 10 min de bakplaat uit de oven en meng de tomatenblokjes erdoor, rooster nog ca. 5 min.
Snijd ondertussen de koriander grof en de ijsbergsla in dunne repen.
Haal de bakplaat uit de oven en verdeel de kaas en ¼ van de tortillachips erover. Bestrooi met een deel van de sla en koriander. Serveer de rest van de tortillachips, sla en koriander ernaast.
vegatip:Vervang het kipgehakt door plantaardig rulgehakt (AH Terra).
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 middelgrote uien
450 g diepvries Mexicaanse roerbakgroente
300 g scharrelkipgehakt
3 el milde olijfolie
2 el taco seasoningmix
400 g tomatenblokjes
10 g verse koriander
¼ krop ijsbergsla
75 g geraspte cheddar
200 g tortillachips naturel
Dit heb je nodig
bakpapier