Snijd de komkommertjes in 12 dunne plakjes (per 12 stuks). Halveer de gemarineerde tomaatjes in de lengte.
Meng de tonijn met de chilivlokken en mayonaise. Breng op smaak met peper.
Schep de tonijnsalade in de amuselepels en verdeel de komkommer plakjes en stukjes tomaat erover. Verdeel de rucola over een serveerschaal en verdeel de lepeltjes erover.
Tonijnlepeltjes (advertorial)
Goede sier maken met de kerstborrel? Deze amuses met tonijn staan zo op tafel en zijn ontzettend smakelijk. Da’s een leuke binnenkomer.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Tonijnlepeltjes (advertorial)
Goede sier maken met de kerstborrel? Deze amuses met tonijn staan zo op tafel en zijn ontzettend smakelijk. Da’s een leuke binnenkomer.

12 porties
50 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de komkommertjes in 12 dunne plakjes (per 12 stuks). Halveer de gemarineerde tomaatjes in de lengte.
Meng de tonijn met de chilivlokken en mayonaise. Breng op smaak met peper.
Schep de tonijnsalade in de amuselepels en verdeel de komkommer plakjes en stukjes tomaat erover. Verdeel de rucola over een serveerschaal en verdeel de lepeltjes erover.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 12 porties)
1 snoepgroente komkommer
6 koelverse gemarineerde tomaatjes
85 g Princes tonijnstukken in zonnebloemolie
¼ tl chilivlokken
1½ el mayonaise
12 AH Excellent Kerstmaker amuselepels naturel
10 g rucola



