Stokbrood met mediterrane roomkaas

380 kcal

15 min. bereiden, 15 min. wachten

3.3/5

(17)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • aluminiumfolie


2002 week 44-45 - 2002 week 44-45

Aan de slag

  1. Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Tomaten in reepjes snijden. Ham in reepjes snijden. Peterselie fijn knippen. Roomkaas in kom mengen met tomaat, ham en peterselie. Op smaak brengen met zout en peper. Stokbrood schuin 11 keer diep insnijden, zodat 12 plakken ontstaan die aan onderzijde nog vast zitten. Roomkaasmengsel tussen plakken smeren. Plakken tegen elkaar drukken. Stokbrood verpakken in aluminiumfolie en ca. 15 minuten in oven plaatsen. Stokbroodplakken lossnijden en direct serveren.

Wat vond je van dit recept?

Stokbrood met mediterrane roomkaas

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig