Twee-kazensalade met warm brood

805 kcal

20 min. bereiden

3.7/5

(12)

Ingrediënten

Aantal personen

2002 week 44-45 - 2002 week 44-45

Aan de slag

  1. Oven voorverwarmen op 220 °C of gasovenstand 5. Brood afbakken volgens gebruiksaanwijzing. Intussen sperziebonen schoonmaken en wassen. Sperziebonen in ca. 8 minuten beetgaar koken. Afgieten, afspoelen met koud water en laten uitlekken. Ui pellen en snipperen. Peren schillen, in vieren snijden, klokhuizen verwijderen en parten in stukjes snijden. Kazen in reepjes snijden. Sla mengen met sperziebonen, ui en peer. Dressing erdoor scheppen. Salade en kaas over vier grote borden verdelen. Serveren met warm brood.

Wat vond je van dit recept?

Twee-kazensalade met warm brood

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig