Twee-kazensalade met warm brood
Twee-kazensalade met warm brood
bewaar
bewaar

Twee-kazensalade met warm brood

20 min. bereiden
11waarderingen

    Aan de slag

    1

    Oven voorverwarmen op 220 °C of gasovenstand 5. Brood afbakken volgens gebruiksaanwijzing. Intussen sperziebonen schoonmaken en wassen. Sperziebonen in ca. 8 minuten beetgaar koken. Afgieten, afspoelen met koud water en laten uitlekken. Ui pellen en snipperen. Peren schillen, in vieren snijden, klokhuizen verwijderen en parten in stukjes snijden. Kazen in reepjes snijden. Sla mengen met sperziebonen, ui en peer. Dressing erdoor scheppen. Salade en kaas over vier grote borden verdelen. Serveren met warm brood.

    Heb jij dit recept klaargemaakt?

    We zijn benieuwd wat je er van vindt!

    Heb jij dit recept klaargemaakt?

    We zijn benieuwd wat je er van vindt!

    Twee-kazensalade met warm brood

    Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

    Dit heb je nodig