Kaasplankje met dadelsalsa
Kaasplankje met dadelsalsa
bewaar
bewaar

Kaasplankje met dadelsalsa

Nadenken over welke kazen? Dat hebben wij al voor je gedaan.

15 min. bereiden
15 min. wachten
129waarderingen

11 ingrediënten

Aan de slag

1

Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Ontpit en snijd de dadels fijn, hak de walnoten fijn en snijd de basilicum. Meng met het citroenrasp, citroensap, de walnoten en het basilicum en laat minstens 15 min. staan, zodat de smaken goed kunnen intrekken.

2

Leg de kazen op een grote plank, doe de dadelsalsa in een schaaltje en zet deze in het midden van de plank. Serveer met puntjes muesli-notenbrood, boulogne stokbrood en pain de Bastille.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kaasplankje met dadelsalsa

Nadenken over welke kazen? Dat hebben wij al voor je gedaan.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig