Bloemkoolsoep met garnalen

365 kcal

30 min. bereiden

2.3/5

(54)

Ingrediënten

Aantal personen

2002 week 46-47 - 2002 week 46-47

Aan de slag

  1. Uien en knoflook pellen en snipperen. In soeppan olie verhitten en ui en knoflook ca. 5 minuten zachtjes fruiten. Bloemkool schoonmaken en in kleine roosjes verdelen. Aardappeldobbeltjes en bloemkool toevoegen aan ui en nog ca. 2 minuten bakken. Bouillon en 3 potten water erbij schenken en soep ca. 10 minuten laten koken tot groente gaar is. Intussen tomaten snipperen. Enkele lepels groente met schuimspaan uit soep scheppen en apart houden. Soep pureren met staafmixer. Apart gehouden groente en garnalen erdoor roeren. Soep op smaak brengen met zout en peper. Soep in vier borden scheppen en garneren met tomaat.

Wat vond je van dit recept?

Bloemkoolsoep met garnalen

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig