Toostje met kippenlever
Toostje met kippenlever
bewaar
bewaar

Toostje met kippenlever

20 min. bereiden
15waarderingen

Aan de slag

1

Kippenlevertjes schoonmaken en klein snijden. Sjalotje pellen en fijnsnipperen. Kappertjes grof hakken. In koekenpan 2 eetlepels olie verhitten en sjalotje fruiten. Levertjes toevoegen en ca. 3 minuten al omscheppend bakken. Wijn toevoegen en zachtjes koken tot wijn is verdampt. Kappertjes door levertjes mengen. Op smaak brengen met zout en peper. Van brood korstjes verwijderen en diagonaal halveren. In pan helft van resterende olie verhitten en helft van driehoekjes om en om krokant bakken. Laten uitlekken op keukenpapier en tweede portie bakken. Driehoekjes beleggen met kippenlevertjes. Op elk bord drie crostini leggen. Bieslook erboven fijnknippen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Toostje met kippenlever

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig