Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Ciabatta afbakken volgens gebruiksaanwijzing. Intussen kazen in stukjes snijden en over vier houten borden of plankjes verdelen. Peren schillen en in partjes snijden. Vijgen halveren. Peer en vijg naast kaas leggen. Kaasplankjes serveren met warme ciabatta.
Gerelateerde recepten
Kaas-fruitplankje

nagerecht
4 personen
565 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Ciabatta afbakken volgens gebruiksaanwijzing. Intussen kazen in stukjes snijden en over vier houten borden of plankjes verdelen. Peren schillen en in partjes snijden. Vijgen halveren. Peer en vijg naast kaas leggen. Kaasplankjes serveren met warme ciabatta.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 voorgebakken ciabatta
200 g Edammerkaas
100 g Friese nagelkaas
100 g mosterdkaas
2 peren
4 gedroogde vijgen