Indiase kerrieschotel met kip en krieltjes
Indiase kerrieschotel met kip en krieltjes
bewaar
bewaar

Indiase kerrieschotel met kip en krieltjes

20 min. bereiden
66waarderingen

Aan de slag

1

Bloemkoolroosjes indien nodig kleiner snijden. In pan met ruim water sperziebonen en bloemkoolroosjes met zout in ca. 10 minuten beetgaar koken. Krieltjes verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. In koekenpan olie verhitten. Kipblokjes in ca. 5 minuten rondom bruin en gaar bakken. Kerriesaus, rozijnen en krieltjes door kip scheppen. Saus ca 5 minuten verwarmen. Groenten afgieten en overdoen in schaal. Kerriesaus erover scheppen en garneren met koriander.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Indiase kerrieschotel met kip en krieltjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig