Gevulde pannenkoeken met romige surimi
Gevulde pannenkoeken met romige surimi
bewaar
bewaar

Gevulde pannenkoeken met romige surimi

20 min. bereiden
22waarderingen

Aan de slag

1

Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Surimi fijn snijden. Roomkaas in stukjes snijden en in kom losroeren met melk. Bosui en surimi erdoor mengen. Op smaak brengen met zout en peper. Tomaten schoonmaken, in plakjes snijden en mengen met dressing. In magnetron pannenkoeken verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Pannenkoeken besmeren met surimimengsel, rucola erover verdelen en oprollen. Serveren met tomatensalade.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gevulde pannenkoeken met romige surimi

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig